All inclusive weddingplanner / Bruiloft

Wil je een stuk minder zorgen bij het plannen van je bruiloft? Dan is een all inclusive bruiloft jou op het lijf geschreven!

All inclusive weddingplanner / Bruiloft

Wanneer jij en je partner to be een druk sociaal leven hebben, fulltime werken én er een bruiloft op de planning staat, is kiezen voor een all inclusive bruiloft wat ons betreft een perfect match!

Jij hoeft je minder zorgen te maken, want overal wordt voor gezorgd en dat betekent dus dat jij je bezig kunt houden met het uitzoeken van bijvoorbeeld de trouwjurk, het uitnodigen van de gasten of het samenstellen van je bridal squad.

LEE. neemt alles uit handen. Barst je van de ideeën, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het liefst zie je dat je ideeën op magische wijze uitgewerkt en geregeld worden. Op de grote dag wil je dat je vrienden en familie ook genieten. Je kunt ontspannen met het vertrouwen dat alles op rolletjes loopt. Daar is LEE. voor!

ceremoniemeester-cadeau-als-bedankje

All inclusive bruiloft

Yay! Je gaat trouwen met de liefde van je leven. Eindelijk zit die verlovingsring rond je vinger, jullie hebben iedereen op de hoogte gebracht van het aanstaande huwelijk, maar dan breekt er opeens lichte paniek uit.

Jij en je partner to be werken fulltime, hebben een druk sociaal leven, willen lekker blijven sporten en ook nog tijd voor elkaar hebben: hoe gaan jullie ooit de weddingplanner rond krijgen? No worries, LEE weddingplanner to the rescue, want wij gaan je in dit artikel alles vertellen over een all inclusive weddingplanner/ bruiloft, zodat jij onbezorgd kan toeleven naar jullie big day!

De voordelen van een all inclusive bruiloft

Jouw wedding moet één van de mooiste dagen uit jouw leven worden en wanneer je weinig tijd over hebt in het dagelijks leven voor andere dingen, kan je het plannen van een bruiloft daar eigenlijk ook niet meer bij hebben. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen, want hé: er leiden meerdere wegen naar Rome, zoals een all inclusive bruiloft service.

Weddingplanner voor een all inclusive bruiloft

Onze weddingplanners voor dat jij en je fiancé zorgeloos van de bruiloft én de weg ernaar toe kunnen genieten en dat doen ze als volgt. Van A tot Z verzorgen ze namelijk het gele proces, dus wil jij specifieke bloemen of de beste haar- en make-up artist voor jouw bruidskapsel en bruidsmake-up? Het is allemaal mogelijk en zij zullen het met hun team van creatieve professionals voor je regelen! Uiteraard allemaal op basis van jullie wensen en eigen ideeën, maar hoe fijn is het dat jij nergens meer naar om hoeft te kijken?! Sidenote: behalve natuurlijk het uitzoeken van de trouwjurk. Dat moet je toch echt zelf doen! 

Decoratie voor een all inclusive bruiloft

Decoratie is misschien wel één van de belangrijkste elementen op een bruiloft en zonder dat je het misschien weet, gaat daar nog behoorlijk veel tijd in zitten. Een bloemstuk hier, een lampionnetje daar, decoratie voor op de dinertafel, een gave backdrop voor tijdens de ceremonie en zo kunnen we nog wel even door gaan. Belangrijk is dat het geen bonte verzameling van verschillende elementen en kleuren wordt, maar dat alles perfect op elkaar is afgestemd. 

Wanneer je kiest voor een all inclusive bruiloft moet je even goed kijken naar de mogelijkheden die de trouwlocatie jullie biedt. Zit het bij de prijs inbegrepen? Wat zijn de mogelijkheden? Moeten jij en je lover zelf nog de handen uit de mouwen steken? Met de hulp van een weddingplanner hoef je, buiten jouw eigen wensen en ideetjes, nergens meer over na te denken. De stylisten zorgen er namelijk voor dat alles er op jullie big day tip top uitziet en jij een professionele styling krijgt met de wow-factor! Vooraf dus geen geknutsel, alles staat klaar, familie en vrienden kunnen echt gewoon ‘gast‘ zijn en nog een voordeel: je hoeft zelf niets op te ruimen. Handig!

Kosten voor een all inclusive bruiloft

Geloof het of niet, maar wanneer je kiest voor een all inclusive bruiloft kun je uiteindelijk nog een stuk goedkoper uitkomen. Hoe dat kan? Als je alles zelf moet gaan kopen moet je echt overal aan denken. Straks klopt er iets niet of past een iets toch niet bij de locatie en dan moet je weer opzoek naar iets anders. Kies je voor een all inclusive bruiloft? Dan weet je zeker dat alles in één keer goed is! 

Een ander voordeel van een all inclusive bruiloft is dat je ook niet voor verrassingen komt te staan! Locaties hebben er namelijk soms nog al eens een handje van om extra kosten te gaan berekenen, maar dat is nu natuurlijk niet aan de orde! Jij hebt alles al betaald en doorgegeven. Let wel op: je moet altijd wel je ogen open houden en eventuele contracten goed doorlezen om onduidelijkheden te voorkomen. Ontbreken er dingen die je 100% op jullie bruiloft terug wilt zien of is er iets niet duidelijk? Vraag het, want voor je het weet zit je ergens aan vast terwijl je het helemaal niet wilt!