Om het beste moment van je leven te presenteren

Lee weddingplanner, ceremoniemeester en weddingplanner

Welkom Bij

Lee Weddingplanner

Lee weddingplanner, ceremoniemeester en weddingplanner, is een full-service bureau op het gebied van (online) weddingplanning en ceremoniemeesterschap en biedt professionele ondersteuning bij het realiseren van jullie droombruiloft.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van moderne, stijlvolle en persoonlijke bruiloften en werken samen met hoogwaardige leveranciers en trouwlocaties.

Weddingplanner

Je bruiloft plannen, het is een hele taak. Als weddingplanner zorg ik ervoor dat jullie op de grote dag zelf kunnen genieten, terwijl ik achter de schermen alles regel. Of je nu een ceremoniemeester nodig hebt of je volledige bruiloft wil laten organiseren, ik sta voor je klaar!

Ik ben Leanne van LEE. Weddingplanner. Het organiseren van bruiloften is mijn passie en ik help graag om jullie droomdag werkelijkheid te laten worden. Het is jullie moment, en ik zorg dat alles perfect verloopt. Voorafgaand aan de bruiloft werk ik nauw met jullie samen om er voor te zorgen dat jullie vol vertrouwen naar de speciale dag toewerken. Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? 

Lee WeddingPlanner All inclusive bruiloft
Wedding-Mark+Aisha_Michelle bruiloft
Wedding bruiloft
Leanne-weddingplanner
Leanne wedding Planner weddingplanner offerte
Wedding bruiloft

Bruiloftplanning gemaakt voor gelukkig stel